...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)
Collapse
X
-
сега го тествах
няма вариант педала на Браво да застане по този начин
Comment
-
Първоначално публикувано от Sev Покажи съобщениесега го тествах
няма вариант педала на Браво да застане по този начин
Я почни да ядеш винервурстове, да жулиш бира и след 3 месеца и ти ще го строшиш
Тоя педал прилича и на моя, но трябва да си го поставиш като цел, да се мотивираш и да използваш всичката си сила, за да успееш да направиш подобна простотияsigpic
Comment
-
Ясно се вижда че е дефект. Просто ромото на педала е меко и се огъва. Ако беше от метал нямаше да има такъв проблем. А по отношение на гернаците не мисля че е редно да ги плюете, защото хората имат задълбочен подход и изледват всичко- така трябва. Хубаво че са го открили сега докато модела стартира продажби и ще може лесно да се отстрани.Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.
Comment
-
Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщениеЯсно се вижда че е дефект. Просто ромото на педала е меко и се огъва. Ако беше от метал нямаше да има такъв проблем. А по отношение на гернаците не мисля че е редно да ги плюете, защото хората имат задълбочен подход и изледват всичко- така трябва. Хубаво че са го открили сега докато модела стартира продажби и ще може лесно да се отстрани.
Нали се сещате ,че с мойте 120 кила ,ако напъна волана и ще ми остане в ръцете.Това излиза че е дефект,защото не са го измислили как си трябва.
Ако пуснем една тема във Фиат Форума където има многоооо стилота ,а вече и Бравота,дали някой от тях има този проблем.Въобще досега дали има случай на проява на този дефект,а на откъснат волан ?
Сигурно ако дърпам и топката на скоростния лост на горе ще ми остане в ръката,което на практика е много опасно ,защото как ще изключа от скорост докато карам с 200.
Всъщност сега като се замисля това може и да се окаже дефект ,за автомобилите ,чеиито шофьори натискат едновременно гас и спирачка.
Абе шантава работа са тея коли.Ако беше Голф това нямаше да е дефет ,а някаква супер екстра или хич нямаше да чием за нея.Автопроизводители връщат автомобили с проблеми в еърбеци ,в колектори,инжекциони и кво ли не,а пичовете се чудят как да счупят хубавата кола.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщениеSpin City!
Comment
-
направили са собствени тестове
за да се случи това трябва са приложи усилие от 28 кг и то странично
средностатистически шофьор прилага усилие от 4-5 кг
въпреки това колата е оборудвана с “brake override system”
т.е. даже и педала да "запецне" , при натискане на спирачката колата приема като върховна командата за спиране
Comment
-
пише че системата се задейства при скорост над 5км/ч
също пише че тази система се прилага и при други автомобили от групата
но кои точно, може да гадаем
Comment
-
Първоначално публикувано от Sev Покажи съобщениепише че системата се задейства при скорост над 5км/ч
също пише че тази система се прилага и при други автомобили от групата
но кои точно, може да гадаем
Само при някои спортни режими на колите с механична трансмисия (сещам се за режима Sport+ при BMW) и ПРИ ИЗКЛЮЧЕНО ESP спирачката може да се натиска едновременно със газта.
Comment
-
Демек за да се огъне така педала,трябва да натискаш адски силно на една страна,за да се заклещи на този ограничител-малко съмнително ми се струва как ще го изкривиш настрани,като дори при рязко подаване на пълна газ-да "завариш" газта до долу-пак няма как да изплъзне чак толко настрани.По скоро ако при спряла кола,нощем правиш някакви упражнения с някоя гражданка може да се случи подобно нещоAlfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Sev Покажи съобщениенаправили са собствени тестове
за да се случи това трябва са приложи усилие от 28 кг и то странично
средностатистически шофьор прилага усилие от 4-5 кг
въпреки това колата е оборудвана с “brake override system”
т.е. даже и педала да "запецне" , при натискане на спирачката колата приема като върховна командата за спиране
При мен (147 ФЛ) не може да натискаш спирачка и газ едновременно, пробвано е
Дори и с изключен ASR пак не може ... проверено вече
Май няма да си купувам Жулиета, аз съм 106 кгsigpic
Comment
-
Comment
Comment